Elk advocatenkantoor stelt zich voor als het beste en het snelste. Wij van Kocks & Partners geloven echter dat het verschil in de details ligt. Het Belgisch recht is niet moeilijk om te kennen. De wetten zijn allen neergeschreven en informatiebronnen zijn breder toegankelijker dan ooit. Het verschil ligt in de aanwending van het recht.

Het grensoverschrijdende ondernemingsrecht ontwikkelt zich de laatste jaren razendsnel. Onze verschillende Desks behandelen dagdagelijks vraagstukken van grensoverschrijdend ondernemingsrecht. Voor U de eerste keer? Voor ons niet. Onze advocaten specialiseren zich in deze grensoverschrijdende aspecten van de hedendaagse business law zoals vennootschapsrecht, distributierecht, litigation, arbeidsrecht en faillissementrecht, waarbij eveneens de heden ten dage onmisbare fiscale ondersteuning wordt verzorgd. Net daarom kunnen wij er zorg voor dragen dat het recht niet langer een hinderpaal doch een effectief middel wordt om Uw doel te realiseren.

Bij Kocks & Partners geloven wij dat deze expertise ook beschikbaar moet zijn voor U als onderneming, zelfstandige ondernemer of MKB. Uw Nederlandse vertrouwensadvocaat kan U immers niet adviseren buiten zijn jurisdictie, maar U wilt wel eenzelfde persoonlijke adviesverlening in België. Vaak blijkt echter de noodzakelijke cross-border know-how zich enkel in de grote Amerikaanse of Engelse kantoren te bevinden, waar U zich niet thuisvoelt.

Daarom zijn wij er voor U.