LUXEMBURG

Dankzij een bevoorrechte geografische positie, sociale en politieke stabiliteit, goed uitgebouwde infrastructuur, doordacht wettelijk kader en vooral dankzij de fiscale voordelen, biedt Luxemburg uitstekende mogelijkheden voor ondernemingschap en commerciële activiteiten.

Met het laagste BTW-tarief in de eurozone en lage tarieven in de vennootschapsbelasting, is Luxemburg een uiterst gunstige fiscale omgeving voor buitenlandse bedrijven die zich willen vestigen in het hart van Europa.

Kocks & Partners zien vandaag meer dan ooit het belang van deze parameters, en kiezen dan ook Luxemburg als strategische locatie om U van hieruit adviesverlening te bieden op het gebied van corporate-, arbeids-en handelsrecht.

Ondernemingsgerichte cliënten van Kocks & Partners die wensen te investeren in Luxemburg of hier commercieel actief willen worden, kunnen wij begeleiding garanderen op kwalitatief hoogst niveau. Tegen – in vergelijking met elders in Luxemburg gehanteerde tarieven – zeer attractieve voorwaarden staan wij voor op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op Uw behoeften en budget. Op die manier wordt Uw bedrijfsproject zonder meer een succes.

 

Contact

Office Luxembourg
Joram Moyal
j.moyal@moyal-simon.com

Office Brussels
Christoph Kocks
christoph.kocks@kockspartners-law.be